Klasična medicinska masaža

Masaža je jedan od najstarijih postupaka liječenja, pomaže pri ublaživanju stresa, smanjenu napetosti i bolova u mišićima, olakšava glavobolju i pomaže kod problema pri spavanju.

 

 


Aromaterapijska masaža

Klasična masaža uz upotrebu 100% čistih i prirodnih eteričnih ulja koja su poznata po svojim ljekovitim svojstvima. mirisne mješavine se individualno odabiru za svakog klijenta u svrhu olakšavanja konkretnih tjelesnih tegoba, detoksikacije, reduciranja stresa te opuštanja kako tijela tako i psihe.

 

 


Limfna drenaža

Limfna drenaža je tehnika kojom se djeluje na limfni sustav tako da laganim pritiskom potičemo čišćenje organizma od otpadnih tvari i održavamo ravnotežu tekućina u tkivima. Limfna drenaža se koristi kod otečenih nogu, u anticelulitnim tretmanima i anti age tretmanima lica.

 

 


Refleksološka masaža stopala

Stimulacija cijelog organizma putem refleksnih zona na stopalu. Pritiskom na točno definirana mjesta-točke vezanim živčanim putevima s pojedinim organima poboljšava se živčana i krvna opskrbljivost i normaliziraju tjelesne funkcije. Rezultat je opuštanje cijelog tijela, smanjenje umora nogu te uklanjanje stresa.